Verenigingen
Praktische Zorgnet
Overige activiteiten
  Wijkindeling

De gemeente is ingedeeld in een aantal wijken, voor iedere wijk is een ouderling verantwoordelijk. Heeft u bepaalde vragen dan kunt u contact opnemen met uw wijkouderling.

Wijk 1
Ouderling B. Driesse, Hazelaarstraat 37, Monster,
0174 - 21 21 36, wijk1@hervormdegemeentemonster.nl:

Monster: Acaciastraat, Burg Woutersplein, Choorstraat, Dr van den Brinkstraat, Ericahof, Ericastraat, Havenstraat, Herckenrathstraat, Herenstraat, Hortensiastraat, Kampschoerstraat, Molenbrink, Molenerf, Molenstraat 2 - 62 / 1 - 45, Rijnweg 1 - 127 / 2 - 128, Van Bemmellaan, Wiekenhof, Wilhelminastraat, Wingerdhof, Zeestraat. Verzorgingshuis “Sonnevanck” Viottastraat 2, ’s-Gravenzande.

Wijk 2
Ouderling A.N. Vedder, Goudenregenstraat 14, Monster,
0174 - 24 17 92, wijk2@hervormdegemeentemonster.nl:

Monster: Abeelstraat, Amandelgaarde, Braamstraat, Duinstraat, Geesterwijckstraat, Goudenregenstraat, Groeneveldstraat, Haagweg, Hazelaarstraat, Larixlaan, Molenstraat 47 - 157 / 64 - 250, Rijnweg 129 - 359 / 130 - 308, Seringenstraat. Verzorgingshuis “De Opmaat” van Goghlaan 2, Monster. Verpleeghuis “De Kreek” Leeuweriklaan 34, ’s-Gravenzande.

Wijk 3
Ouderling P.J. 't Hart, Verhulstlaan 28, 's-Gravenzande,
0174 - 41 77 88, wijk3@hervormdegemeentemonster.nl:

De woonplaatsen: Delft, Hoek van Holland, Honselersdijk, Maasdijk, Maassluis, Naaldwijk, Poeldijk, Rijswijk en ’s-Gravenhage. Van ’s-Gravenzande alleen de straten Groeneweg, Heenweg, Kwekerslaan.

Wijk 4
Ouderling L.K. Ouwendijk, Marsmanstraat 31, 's-Gravenzande, 0174 - 41 47 07, wijk4@hervormdegemeentemonster.nl:

’s-Gravenzande: Agaat, Alsemgeestlaan, Aquamarijn, Berkenstraat, Brederolaan, Doppersingel, Freesiaplein, Gravin Machteldplantsoen, Hagemanstraat, Hazelaarhof, Heliotroop, Kastanjestraat, Kon Anna Paulownastraat, Koningin Julianaweg, Lindenstraat, Marnixlaan, Marsmanstraat, Meidoornstraat, Naaldwijkseweg, Noordwind, Oudelandstraat, Populierenstraat, Pr Willem-Alexanderstraat, Prins Mauritsstraat, Rijnvaartweg, Steltloper, Sweelincklaan, Tourmalijn, van der Kest Wittensstraat, van Gochstraat, Verhulstlaan, Vondellaan, Wagenaarhof, Zanddijk.

Wijk 5
Ouderling M. Lekkerkerk, Naaldwijkseweg 243c,
's-Gravenzande, 0174 - 51 08 24, wijk5@hervormdegemeentemonster.nl:

De woonplaats Vlaardingen en van Monster: Bach, Berkhout, Binnenduin, De Masemude, Duinpan, Duyvenvoordestraat, Emmastraat, Gantellaan, Geestweg, Golfslag, Het Veld, Maris, Mesdag, Mondriaan, Obrecht, Raaphorstlaan, Ravesteyn, Schorsmos, ’s-Gravenzandseweg, Slangekruid, Stationsweg, Van Tijn, Verdilaan, Vlotlaan, Voswijckstraat, Wassenaarstraat, Wiegers, Zeekoet, Zeereep, Zwartendijk.

Wijk 6
Ouderling J. Dingemanse, Rijnweg 327, 2681 SM, Monster, wijk6@hervormdegemeentemonster.nl:

De woonplaats Ter Heijde aan zee, in Monster de straten: Hartmanplein, Heijdseweg, Parallelweg, Parelduiker, Pluvierstraat.

In ’s-Gravenzande: Boerenlaan, Gedempte Tankgracht, Gildenhof, Hoflaan, Kersenlaan, Langestraat, Ln der Verenigde Naties, Mandenmakerstraat, Martin Luther Kingstraat, Monsterseweg, Noordlandseweg, Parallelweg, Rusthovenlaan, Unescostraat, Unicefstraat, Vreeburghlaan, Zeestraat, Zeilmakerstraat.

Zondag 20 augustus

Zondag 20 augustus