ANBI   Contact   Sitemap   Zoeken   Diensten archief

 
  Terug naar beginpagina  
     
 
Kennismaken
 
Gemeente
 
Nieuws
 
Foto's
 
     
                 
  Begin

Gemeente

Verenigingen
Catechese
VakantieBijbelWeek
Huisbijbelkringen
Rond de eredienst
Kerkenraad
Commissies
Overige activiteiten
Historie
  VakantieBijbelWeek

De VakantieBijbelWeek (VBW) wordt speciaal voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar georganiseerd. We willen kinderen graag bekend maken met de verhalen uit de Bijbel zodat ze in contact komen met de liefde van God.
Van dinsdag tot en met donderdag in de herfstvakantie zijn kinderen ’s morgens van harte welkom op de jongeren of ouderen groep.
Tijdens deze week hebben we een weekthema. Daarover worden Bijbelverhalen verteld en geknutseld. Met de kinderen doen we ook spelletjes rond het thema en voor de jongste kinderen is er de poppenkast.
Ook is er een enthousiaste muziekgroep aanwezig die de kinderen nieuwe liedjes aan leert. Natuurlijk zingen we ook de “ouwe” bekende liedjes, die de kinderen nog kennen van vorige jaren. Elk jaar zijn er weer veel vrijwilligers die de kinderen een onvergetelijke week willen bezorgen.
Op donderdagmorgen duurt het iets langer want dan gaan we met elkaar eten! Donderdagavond is er een slotavond, waar ouders, familie en belangstellenden van harte welkom zijn. U kunt dan zien en horen wat de kinderen geleerd hebben.
Op de zondag aansluitend op deze week is er een speciale VBW kerkdienst, waarvoor u én de kinderen van harte bent uitgenodigd!

Hieronder kunt u foto's en film van de VakantieBijbelWeek 2017 bekijken: Film 2017:


 
Zondag 25 maart
09:30 uur
Ds. P. Nobel
Belijdenisdienst

Zondag 25 maart
16:30 uur
Ds. J. van Rumpt

Vrijdag 30 maart
19:30 uur
Ds. P. Nobel
Goede Vrijdag
Mattheüs Passie
Zaterdag 24 maart

20:00 uur

Paasviering
Woensdag 28 maart

19:00 uur

Kledinginzameling
Zaterdag 7 april

10:00 uur

Voor meer activiteiten en bijeenkomsten klik hier.


Op dit moment geen