Verenigingen
Huisbijbelkringen
Rond de eredienst
Overige activiteiten

De VakantieBijbelWeek (VBW) wordt speciaal voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar georganiseerd. We willen kinderen graag bekend maken met de verhalen uit de Bijbel zodat ze in contact komen met de liefde van God.
Van dinsdag tot en met donderdag in de herfstvakantie zijn kinderen s morgens van harte welkom op de jongeren of ouderen groep.
Tijdens deze week hebben we een weekthema. Daarover worden Bijbelverhalen verteld en geknutseld. Met de kinderen doen we ook spelletjes rond het thema en voor de jongste kinderen is er de poppenkast.
Ook is er een enthousiaste muziekgroep aanwezig die de kinderen nieuwe liedjes aan leert. Natuurlijk zingen we ook de ouwe bekende liedjes, die de kinderen nog kennen van vorige jaren. Elk jaar zijn er weer veel vrijwilligers die de kinderen een onvergetelijke week willen bezorgen.
Op donderdagmorgen duurt het iets langer want dan gaan we met elkaar eten! Donderdagavond is er een slotavond, waar ouders, familie en belangstellenden van harte welkom zijn. U kunt dan zien en horen wat de kinderen geleerd hebben.
Op de zondag aansluitend op deze week is er een speciale VBW kerkdienst, waarvoor u n de kinderen van harte bent uitgenodigd!

Hieronder kunt u foto's en film van de VakantieBijbelWeek 2016 bekijken: Film 2016:

Zondag 17 december
Ds. P. Veerman