Wat geloven wij
EmmaŁs cursus
Ik zoek christelijke hulp
  EmmaŁs cursus

De Emmaüs cursus is een verdiepingscursus in het christelijk geloof. De ondertitel ‘De weg van het geloof’ geeft wellicht in één zin weer waar de cursus over gaat. Wat kom ik allemaal tegen als ik me verder verdiep in het geloof? Een goede manier om samen te zoeken naar antwoorden en te leren uit de bijbel!

Opzet
De cursus bestaat uit acht avonden per jaar, wat neer komt op één keer per maand tijdens de wintermaanden. In deze cursus wordt per keer een onderwerp behandeld. Hierbij verdiepen we ons in de bijbel en praten we met elkaar door over vragen die er zijn.

Onderwerpen
In de cursus komen verschillende aspecten van het christelijk geloof naar voren. Zo wordt in verschillende gedeelten stilgestaan bij onderwerpen, zoals:
- God kennen
- Groeien als christen
- Christelijke levensstijl
- Uw koninkrijk komt.
In de cursus is voldoende gelegenheid om samen door te praten en samen te zoeken naar antwoorden op vragen die er zijn.

Voor wie
De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof.  Er zijn geen leeftijdsgrenzen aan de cursus: Juist in een gevarieerde groep kunnen we leren van elkaar en elkaar helpen op de weg van het geloof. Jongeren & ouderen, meelevenden & minder meelevenden, man & vrouw, jongen & meisje zijn van harte welkom!
De cursus wordt gevolgd door mensen die de Alpha cursus hebben gedaan als vervolg op de Alpha-cursus én door mensen die geïnteresseerd zijn in het christelijk geloof en hier (nog) meer over willen weten.
Twijfel of de cursus iets voor u/jou is? Neem contact op!

Wanneer & waar
De cursus wordt waarschijnlijk in 2017 weer gegeven. Meer informatie volgt later.

De cursus is kosteloos.

Opgave en informatie
Voor meer informatie kunt u / kan jij contact opnemen met:
Irma Snijders, 0174 - 24 25 25, emmaus@hervormdegemeentemonster.nl

Wij hopen u & jouw te ontmoeten!

Zondag 20 augustus

Zondag 20 augustus