Mei
Documenten archief

Bidstond
Donderdag 1 juni - 19:30 uur

Als Missionaire Commissie zijn we betrokken op hen die vervreemd zijn van, en onbekend zijn met het geloof in Jezus Christus. Binnen het Westland houden meerdere kerken zich bezig met dit missionaire bewustzijn en zijn hier bewogen om. In de Hervormde gemeente Poeldijk, Fonteinstraat 6, wordt op donderdagavond 1 juni om 20.00 uur, inloop 19.30 uur een bidstond gehouden voor alle jongeren in het Westland en de diverse missionaire initiatieven. Als Missionaire Commissie bevelen we jongeren en ouderen deze bidstond van harte aan.

Workshop bloementaart maken
Donderdag 1 juni - 19:30 uur

Aankomende zomer gaat er weer een groep van 9 jongeren naar onze zustergemeente Homoródszentmárton. Om de reis te bekostigen wordt er een workshop bloementaart maken gegeven. Zie de flyer voor meer info. Hopelijk zien we u/jou daar!

Gebedsgroep Westlandbreed
Donderdag 1 juni - 19:45 uur

Onderwerp: Bidstond voor Westlandse jongeren en alle missionaire initiatieven

Woensdag 14 juni - 19:30 uur

Deze avond wordt gehouden in gebouw de Haven.

Gebedsgroep
Vrijdag 16 juni - 19:45 uur

Thema: Nacht van gebed voor de lijdende kerk
Locatie: volgt later

Nacht van gebed
Zaterdag 17 juni - 00:00 uur

Aanslagen in Egypte eisten de levens van zeker 45 koptische christenen. Niet alleen in Egypte is er veel geweld tegen christenen. Tienduizenden christenen in Irak sloegen op de vlucht voor Islamitische Staat. Ze wonen verspreid over de hele wereld. En in Nigeria werden opnieuw meisjes en vrouwen door Boko Haram ontvoerd. Wat is hun toekomst?

Dit is slechts een greep uit de nieuwsberichten van de afgelopen tijd. Het geweld tegen christenen neemt toe. We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat voor impact dit heeft op de lokale kerk. Toch kunnen we een verschil maken in het leven van vervolgde christenen. Landsgrenzen en gevangenismuren belemmeren ons gebed niet!

Uw gebed heeft impact op de vervolgde kerk! Bid mee tijdens Nacht van Gebed van 16 op 17 juni in Monster. De nacht van gebed is als volgt ingedeeld:

21.00 uur Gebedsronde 1 in de Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
22.00 uur Gebedsronde 2 in de Maranatha kerk Monster (gereformeerde kerk vrijgemaakt)
23.00 uur Gebedsronde 3 in de Protestantse gemeente Monster (gereformeerde kerk)
24.00 uur Gebedsronde 4 in de Hervormde gemeente Monster (grote kerk)

Elke gebedsronde zal 15 minuten voor aanvang van de volgende ronde worden afgerond zodat u in de gelegenheid bent om op tijd te zijn bij de volgende ronde.

De Nacht van gebed begint om 21.00 uur in en duurt tot 1.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Van harte welkom! Tijdens de nacht luisteren we naar verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht

Zaterdag 17 juni - 11:30 uur

Op ondergenoemde data bent u van harte welkom in onze kerk. U kunt onze kerk bezichtigen en ook zijn er mensen aanwezig die u meer kunnen vertellen over onze kerk. Daarnaast is er in de kerk een kleine boekentafel aanwezig met historische informatie over het kerkgebouw en basisinformatie over het Christelijk geloof.
  • Zaterdag 17 juni van 11.30 – 15.30 uur
  • Zaterdag 15 juli van 10.00 – 16.00 uur (braderie-weekend), mogelijkheid om de toren te beklimmen
  • Zaterdag 19 augustus van 11.30 – 15.30 uur
  • Zaterdag 9 september van 10.00 – 16.00 uur (monumentendag), mogelijkheid om de toren te beklimmen