Januari
Documenten archief

Jubileumconcert Christelijk Residentie Mannenkoor
Woensdag 4 oktober - 19:30 uur

Dit jaar bestaat het Christelijk Residentie Mannenkoor 90 jaar. Dit jubileum viert het koor onder andere met 3 concerten. Op woensdag 4 oktober om 20.00 uur bent u welkom in de Grote Kerk te Monster voor het Najaarsconcert. Uitgevoerd zullen worden veel geestelijke werken uit de 90 jarige historie van het CRM afgewisseld met samenzang. Medewerking verlenen leden van het Holland Symfonie Orkest en Aarnoud de Groen bespeelt het orgel. Dit alles onder leiding van Aldert Fuldner. Toegangskaarten kosten € 7,00, jongeren t/m 16 jaar hebben gratis toegang. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via de website www.crmmannenkoor.nl, via het secretariaat 070 - 32 28 282, via e-mail crmmannenkoor@hetnet.nl, en via de leden. Indien voorradig uiteraard ook voorafgaand aan het concert aan de kerk.

Bidstond voor het werk van de VBW
Woensdag 4 oktober - 19:45 uur

Bidt u met ons mee? De bidstond begint om 19:45 in de Haven.
Na de bidstond is er nog een moment voor dagleiders, vertellers en leiders van de knabbel&babbel groepen.

Dinsdag 17 oktober - 09:30 uur

De VBW is bedoelt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Het thema dit jaar is: 'Aan tafel'. Tijdens de VBW gaan we weer super leuke dingen doen! Kom je ook?

Woensdag 18 oktober - 09:30 uur

Donderdag 19 oktober - 09:30 uur

Slotavond VakantieBijbelWeek
Donderdag 19 oktober - 19:00 uur

Tijdens de slotavond laten we zien wat tijdens de VBW met elkaar hebben gedaan en beleefd. Iedereen is van harte welkom om dit feest mee te vieren.

Zaterdag 21 oktober - 11:30 uur

Op ondergenoemde data bent u van harte welkom in onze kerk. U kunt onze kerk bezichtigen en ook zijn er mensen aanwezig die u meer kunnen vertellen over onze kerk. Daarnaast is er in de kerk een kleine boekentafel aanwezig met historische informatie over het kerkgebouw en basisinformatie over het Christelijk geloof.
  • Zaterdag 21 oktober van 11.30 – 15.30 uur (ook alle VBW kinderen zijn van harte welkom)

Afsluitende kerkdienst VakantieBijbelWeek
Zondag 22 oktober - 09:30 uur

In deze dienst wordt de VakantieBijbelWeek afgesloten door met elkaar te zingen, te bidden en een Bijbelverhaal te horen. U/jij bent hiervoor van harte uitgenodigd. De dienst wordt gehouden in onze kerk en begint om 09:30.
Aansluitend bent u welkom in de Haven voor een kop koffie.

Reformatieherdenking
Dinsdag 31 oktober - 19:30 uur

Reformatieherdenking met organist Jan van Westenbrugge en het Gelegenheidsmannenkoor Westland en het Schevenings mannenkoor.

Zondag 24 september
Ds. A. J. Molenaar