Verenigingen
Overige activiteiten
Hart voor je huwelijk
  Gebedsgroep

De gebedsgroep komt ongeveer elke veertien dagen bij elkaar om te zingen, uit de bijbel te lezen en om samen te bidden. Hierbij zijn jong en oud vertegenwoordigd. Locatie van de gebedsgroep is de Haven, Havenstraat 1 te Monster, in de agenda zijn de data en thema's te vinden.

Contactpersonen zijn Maroc & Willeke van Dijk en Cristian & Simone Dina.
Ieder persoon heeft de gelegenheid om hardop een gebed uit te spreken. Er wordt met name voor lief en leed in de gemeente gebeden, voor plaatselijke noden en voor overige zaken die ons aan het hart gaan.
Dit alles op een ongedwongen manier. Als u/ jij het moeilijk vindt om hardop mee te bidden, is dit geen probleem. Meezingen en meedenken zijn net zo belangrijk.

‘Ik vermaan dan voor alle dingen, dat gedaan worden smekingen, gebeden, voorbiddingen, dankzeggingen , voor alle mensen;’  1 Timotheus 2:1

Voor vragen, informatie of het doorgeven van gebedspunten (indien u zelf verhinderd bent): Cristian en Simone Dina, 0174 - 21 24 13, gebedsgroep@hervormdegemeentemonster.nl

Zondag 2 juli

Zondag 2 juli