Documenten archief
Foto's en verslag Vakantie Bijbel Week

GZB-dag zaterdag 17 maart 2018

Geplaatst op: donderdag 25 januari - aantal keer gelezen: 153

In veel Oost-Europese landen worden Roma’s met de nek aangekeken. Ook in Slowakije is dat zo. Maar de jonge pedagoge Zsuzska Tóth heeft juist voor deze groep mensen een groot hart. Ze ondersteunt hen met praktische hulp in hun vaak schrijnende situatie en vertelt hen het Evangelie. Zsuzska heeft het niet gemakkelijk. Omdat veel organisaties en zelfs kerken zich niet met Roma’s willen bemoeien, staan zij en haar team er grotendeels alleen voor. Maar Zsuzska gaat door. Op de GZB-dag vertelt zij haar verhaal.

De GZB-dag is dit jaar op D.V. zaterdag 17 maart in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het thema is ‘Laat je zien!’ We willen samen ontdekken hoe we als kerk wereldwijd meer oog krijgen voor mensen om ons heen. Buitenlandse gasten en zendingswerkers vertellen hoe zij op hun plek het Evangelie doorgeven, ook aan mensen die eigenlijk nergens bij horen. De sprekers zijn ds. Germán Suárez uit Colombia, Zsuzska Tóth uit Slowakije, ds. Cees van Duijn uit Delft, Jaap Haasnoot uit Zuid-Soedan en Heleen van den Berg uit Libanon. De muziek wordt geleid door Jaap Kramer. Er is kinderopvang, er zijn kinder- en tienerprogramma’s en in de pauze kunt u keuzeprogramma’s volgen.
Kijk voor meer info of om je aan te melden als vrijwilliger op gzb.nl/gzb-dag.

Van harte welkom op deze bijzondere dag! De GZB-dag begint om 9.45 uur en is om 15.45 uur afgelopen. Let op! Vanwege het grote aantal bezoekers op de GZB-dag van vorig jaar, is aanmelden dit jaar verplicht! U kunt zich gratis aanmelden via www.gzb.nl/aanmelden.
Je kan je aanmelden via de website of telefonisch 0343 - 512 444. In beide gevallen krijg je via de e-mai of via de post een bevestiging. Lukt dat niet of heeft u geen e-mail dan kan dat ook via de Missionaire Commissie, 0174 - 21 21 36 (Bas Driesse).

Kom naar deze bijzondere en boeiende dag!

Zondag 25 februari
Kand. Joh. van Eijsden