Januari
Documenten archief

Avond over eenzaamheid
Woensdag 7 februari - 19:45 uur

Wie kent het niet: eenzaamheid. Misschien dat we ons allemaal weleens eenzaam hebben gevoeld. Of voelen we ons op dit moment wel eenzaam en door iedereen verlaten. Hoe gaan we hiermee om? Zoeken we een ander op of gaan we in gebed?
Tryféna en het PPT organiseren D.V. woensdag 7 februari een avond met als thema: Eenzaamheid.
Onze spreekster deze avond is Willy Bakker - Huizinga, zij heeft een boekje geschreven met de titel 'Kom gerust eens langs, het taboe van de eenzaamheid'. Zij spreekt en schrijft uit ervaring.
Wij willen U/jou voor deze avond hartelijk uitnodigen. Neem gerust iemand mee, bv uw buurman, vriendin of familielid, zij zijn ook van harte welkom.
Om 19.45 uur is de inloop met koffie en om 20.00 uur start de avond in gebouw de Haven.

Zondag 21 januari
Ds. M. A. van den Berg