ANBI   Contact   Sitemap   Zoeken   Diensten archief

 
  Terug naar beginpagina  
     
 
Kennismaken
 
Gemeente
 
Nieuws
 
Foto's
 
     
                 
  Begin

Nieuws

Activiteiten
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
Actueel
Kerkbode
Kerkdiensten
Documenten archief
Sociale media
Preek in de week
  Activiteiten

Gebedsgroep
Woensdag 5 juli - 19:45 uur


Thema: gebed voor bescherming tijdens zomerperiode en gebed voor onze kinderen en jongeren
Locatie: Jeugdhaven


Zomertour Urker Mannenkwartet
Zaterdag 8 juli - 20:00 uur


Op D.V. zaterdag 8 juli a.s. zal het Urker Mannenkwartet o.l.v. Gerwin van der Plaats in samenwerking met de bekende sopraan Clara de Vries een concert geven in de Grote kerk van Monster. Het programma bevat geliefde liederen van licht klassiek tot populair aangevuld met solo’s door dirigent Gerwin van der Plaats op orgel en sopraan. Ook is er samenzang
In oktober van 2010 werd het Urker Mannenkwartet opgericht. Inmiddels zijn er acht zangers die zowel als kwartet als dubbelkwartet meewerken aan concerten. Zij begonnen onder leiding van Roelof Elzinga als groepje voor een cd-opname van Alice Baarssen. Dit klikte zo goed dat zij de handen ineen sloegen en Gewin van der Plaats benaderde als dirigent en begeleider. De leden van het kwartet hebben veel ervaring opgedaan als solisten bij onder andere het Urker Mannenkoor “Hallelujah” en het Urker Visserskoor “Crescendo”. Daarnaast volgden zij zangles bij Marjo van Someren te Kampen. In de afgelopen jaren verschenen van hen een tweetal Cd’s. Clara de Vries studeerde na haar opleiding aan het Conservatorium in Zwolle bij Aafje Heynis. Op haar advies volgde zij cursussen: interpretatie van de Duitse liedkunst aan het Mozarteum in Salzburg, opera aan het Internationaal Opera Centrum in Amsterdam en bij het Internationaal Vocalisten Concours in ’s Hertogenbosch een masterclass voor lied met orkest. Haar repertoire heeft zich snel ontwikkeld en is nu breed en veelzijdig. Zij schitterde in diverse opera’s en werkte mee aan radio- en TV-programma’s en CD-opnamen. Dirigent, pianist en organist Gerwin van der Plaats is vooral bekend om zijn grote improvisatietalent en als dirigent van o.a. het bekende Chr. Kamper Mannenkoor D.E.V. als opvolger van de door hem zeer bewonderde dirigent Klaas Jan Mulder.
 
Het concert begint om 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur. De toegang bedraagt €10. Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis entree. Van harte welkom.
 


Open kerk
Zaterdag 15 juli - 10:00 uur


Op ondergenoemde data bent u van harte welkom in onze kerk. U kunt onze kerk bezichtigen en ook zijn er mensen aanwezig die u meer kunnen vertellen over onze kerk. Daarnaast is er in de kerk een kleine boekentafel aanwezig met historische informatie over het kerkgebouw en basisinformatie over het Christelijk geloof.
  • Zaterdag 15 juli van 10.00 – 16.00 uur (braderie-weekend), mogelijkheid om de toren te beklimmen
  • Zaterdag 19 augustus van 11.30 – 15.30 uur
  • Zaterdag 9 september van 10.00 – 16.00 uur (monumentendag), mogelijkheid om de toren te beklimmen
  • Zaterdag 21 oktober van 11.30 – 15.30 uur (VBW-afsluiting)
 Zondag 2 juli
09:30 uur
Ds. P. Nobel

Zondag 2 juli
16:30 uur
Ds. P. Nobel
Gebedsgroep
Woensdag 5 juli

19:45 uur

Zomertour Urker Mannenkwartet
Zaterdag 8 juli

20:00 uur

Open kerk
Zaterdag 15 juli

10:00 uur

Voor meer activiteiten en bijeenkomsten klik hier.


Op dit moment geen