Januari
Maart
Documenten archief

Donderdag 19 oktober - 09:30 uur

De VBW is bedoelt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Het thema dit jaar is: 'Aan tafel'. Tijdens de VBW gaan we weer super leuke dingen doen! Kom je ook?

Slotavond VakantieBijbelWeek
Donderdag 19 oktober - 19:00 uur

Tijdens de slotavond laten we zien wat tijdens de VBW met elkaar hebben gedaan en beleefd. Iedereen is van harte welkom om dit feest mee te vieren.

Zaterdag 21 oktober - 11:30 uur

Op ondergenoemde data bent u van harte welkom in onze kerk. U kunt onze kerk bezichtigen en ook zijn er mensen aanwezig die u meer kunnen vertellen over onze kerk. Daarnaast is er in de kerk een kleine boekentafel aanwezig met historische informatie over het kerkgebouw en basisinformatie over het Christelijk geloof.
  • Zaterdag 21 oktober van 11.30 – 15.30 uur (ook alle VBW kinderen zijn van harte welkom)

Afsluitende kerkdienst VakantieBijbelWeek
Zondag 22 oktober - 09:30 uur

In deze dienst wordt de VakantieBijbelWeek afgesloten door met elkaar te zingen, te bidden en een Bijbelverhaal te horen. U/jij bent hiervoor van harte uitgenodigd. De dienst wordt gehouden in onze kerk en begint om 09:30.
Aansluitend bent u welkom in de Haven voor een kop koffie.

Reformatieherdenking
Dinsdag 31 oktober - 19:30 uur

Reformatieherdenking met organist Jan van Westenbrugge en het Gelegenheidsmannenkoor Westland en het Schevenings mannenkoor.

Zondag 22 oktober
Afsluiting VBW