Documenten archief
Open dagen grote kerk Monster

Vakantie Bijbel Week 2017: ‘aan Tafel’

Geplaatst op: zondag 6 augustus - aantal keer gelezen: 353

Het thema van de VBW dit jaar is ‘aan Tafel’. We horen Bijbelverhalen waarin Jezus mensen opzoekt en met hen eet. Aan tafel laat Jezus iets zien van wie Hij is en hoe het leven met Hem eruit ziet. Het zijn tekenen van zijn Koninkrijk. Hij laat zien wie er bij Hem welkom zijn en hoe je bij Hem welkom bent.

Belangrijke data
De VBW is op 17, 18 en 19 oktober van 09:30 - 11:45 uur. De slotavond is op donderdagavond 19 oktober om 19:00 uur. De bidstond vindt plaats op woensdag 4 oktober om 19:45 uur.

Uitnodigen
De VBW is een evangelisatieactiviteit voor kinderen die de Heere God niet of nauwelijks kennen. Wilt u met ons mee bidden dat we deze kinderen mogen ontmoeten tijdens de VBW? Daarnaast ook de vraag of u ons daar praktisch in wilt helpen door kinderen uit te nodigen en aan te spreken. Ook dit jaar zit er weer een dubbele uitnodiging bij de uitnodiging die de kinderen krijgen.

Sparen

Voor de activiteiten hebben we materialen nodig, wilt u met ons meesparen voor de volgende dingen (inleveren bij Miranda Ouwendijk):
  • Kleine eierdozen (van 6 eieren)
  • Parels + parelkettingen
  • 8 picknickkleden (dit graag inleveren bij Naomi Anker, na de VBW krijgt u deze kleden weer terug)
Muziek
Dringende oproep: lijkt het je/u leuk om mee te spelen tijdens de VBW? Aanmelden kan via vbw@hervormdegemeentemonster.nl of spreek Willy Nobbe even aan.
De oefenavond staat gepland op 5 oktober om 19:00 uur in de Haven. Verdere info volgt via de ‘app’.

Maatschappelijke stage

Voor jongeren die een maatschappelijke stage moeten doen voor hun opleiding is er de mogelijkheid om dit tijdens de VBW te doen. Lijkt het je leuk om je stage te lopen op de VBW, neem dan contact op met Andrica de Vries, maatschappelijkestage@hervormdegemeentemonster.nl.

Vrijwilligers
Wilt u tijdens de VBW meehelpen? U kunt zich opgeven via het digitale aanmeldformulier op de website of per mail, vbw@hervormdegemeentemonster.nl.

Hartelijke groet, de stuurgroep

Zondag 22 oktober