Privacyverklaring   ANBI   Contact   Sitemap   Zoeken   Diensten archief

 
  Terug naar beginpagina  
     
 
Kennismaken
 
Gemeente
 
Nieuws
 
Foto's
 
     
                 
  Begin

Foto's

2018
2017
2016
Kerstviering ouderen
Lichtjesavond Delft
Bezoek Roemeense gasten
Vakantie Bijbel Week - donderdagavond
Vakantie Bijbel Week - donderdag
Vakantie Bijbel Week - woensdag
Vakantie Bijbel Week - dinsdag
Benefietdiner
Opening Haven
Afsluiting HBK
Jaarmarkt
Bowlen Kleine Rank
Afsluting Tryfena
Bezoek Homoródzsentmárton
Woelwaters ontbijtjes
Open Huis "De Haven"
Thema op de Lydia club
Schoenendozen
Nieuwjaarsreceptie 't Zoldertje
Nieuwbouw “De Haven”
2015
2014
2013
  Bezoek Roemeense gasten

Van dinsdag 8 tot en met dinsdag 15 november waren 19 Roemeense gasten op bezoek. Zij sliepen alleen of in tweetallen bij gastgezinnen.
Na de aankomst op dinsdag hebben is er eerst gegeten met elkaar. Een aantal bakkers hadden heerlijke pannenkoeken gebakken. Op de andere dagen is er o.a. een bezoek gebracht aan de KNMR, ’s-Gravenzandse molen, de Intratuin en Optiflor. Het Westland is verkend vanaf een boot. Zaterdag hadden de gasten een vrije dag. Er is door de verschillende gasten en hun gastgezinnen een bezoek gebracht aan Delft, Den Haag of Leiden. Zaterdagavond was er een buffet waar verschillende gerechten stonden die door de gasten waren klaar gemaakt. De kerkdienst van zondagochtend was bijzonder. Twee talen en twee dominees die beiden vanuit de bijbel de gemeente onderwijs gaven! Tijdens de afscheidsavond op maandagavond vertelde ieder gastgezin een anekdote over hun gast(en). Dank aan alle gastgezinnen voor hun inzet en liefde naar de gasten toe. Ook de chauffeurs, bakkers, vertalers en alle andere hulp die er was van gemeenteleden: heel erg bedankt! We bedanken de diaconie voor hun gift waar het afscheidscadeau van gekocht kon worden. Het was een waardevolle, bijzondere en geweldige week.
Dank aan onze God! Hij was erbij deze week en Hij bracht de gasten veilig thuis! De Oost-Europa Commissie Zondag 24 maart
09:30 uur
Kand. E. Meijer

Zondag 24 maart
16:30 uur
Kand. H. Meijer
Jaarmarkt
Zaterdag 11 mei

09:30 uur

Voor meer activiteiten en bijeenkomsten klik hier.


Op dit moment geen