Januari
Februari
Maart

Dinsdag 22 oktober - 09:30 uur

De VBW is bedoelt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Het thema dit jaar is: 'SchatRijk'. Tijdens de VBW gaan we weer super leuke dingen doen! De VBW begint om 9:30 en duurt tot 12:00 in gebouw 'De Haven'. Kom je ook?

Woensdag 23 oktober - 09:30 uur

Donderdag 24 oktober - 09:30 uur

De VBW is bedoelt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Het thema dit jaar is: 'SchatRijk'. Tijdens de VBW gaan we weer super leuke dingen doen! De VBW begint om 9:30 en duurt tot 12:30 in gebouw 'De Haven'. Kom je ook?

Slotavond VBW
Donderdag 24 oktober - 19:00 uur

Tijdens de slotavond laten we zien wat tijdens de VBW met elkaar hebben gedaan en beleefd. Iedereen is van harte welkom om dit feest mee te vieren.

Zaterdag 26 oktober - 12:00 uur

Tijdens de open kerk kunt u een kijkje nemen in de kerk. De kinderen die naar de VBW zijn geweest willen we hierbij extra uitnodigen om in de kerk te komen kijken.
De kerk is open van 12:00 tot 15:00.

Afsluitende kerkdienst VBW
Zondag 27 oktober - 09:30 uur

In deze dienst wordt de VBW afgesloten door met elkaar te zingen, te bidden en een Bijbelverhaal te horen. U/jij bent hiervoor van harte uitgenodigd. De dienst wordt gehouden in onze kerk en begint om 09:30.
Aansluitend bent u rond 11:00 welkom in de Haven voor een kop koffie.

Zondag 20 oktober
Ds. J. P. Ouwehand