Reformatieherdenking in Monster
Christian Verwoerd & band in concert

Vakantie Bijbel Week 2018: ‘Zoek het uit’

Geplaatst op: zondag 22 juli - aantal keer gelezen: 681

20 jaar Vakantie Bijbel Week, 1998 - 2018! Dat is een feestje waard, dit gaan we vieren tijdens de VBW die zoals gewoonlijk gehouden wordt in de herfstvakantie. Het thema van dit jaar is: ‘Zoek het uit’.

Tijdens de VBW gaan we op zoek naar informatie over Jezus. Wie is Hij en wat doet Hij? De VBW wordt gehouden op 23, 24 en 25 oktober, de slotavond is op donderdagavond 25 oktober om 19:00 en de bidstond op woensdagavond 10 oktober om 19:45.

Sparen
We willen voor de kinderen een plek maken waar ze ‘het lekker kunnen uitzoeken’. Daarvoor hebben we oude (kapotte) elektrische apparaten nodig. Bijv.: strijkijzer, mixer of blender etc. (inleveren bij Miranda Ouwendijk). Met de VBW mogen we al 20 jaar het evangelie delen met kinderen, we zijn benieuwd welke herinneringen en/of foto’s u hebt van deze 20 jaar. Mail de herinneringen aan ons door.

Muziek
Lijkt het u/jou leuk om mee te spelen tijdens de VBW? We hebben nog veel muzikanten nodig. Twijfelt u/jij? Kom dan op de eerste oefenavond kijken om even sfeer te proeven. Aanmelden kan via vbw@hervormdegemeentemonster.nl of spreek Willy Nobbe even aan. De oefenavonden worden gehouden op 26 september, 3 oktober en 10 oktober, start om 19:00 (vergaderzaal 4 in de Haven).

Vrijwilligers
Wilt u tijdens de VBW meehelpen? U kunt zich opgeven via het aanmeldformulier op de website. We hebben ook mogelijkheden voor een maatschappelijke stage, geef dit bij de aanmelding even aan in het vak ‘eventuele opmerkingen’.

Zondag 21 oktober
Ds. J. P. Ouwehand