Digitaal aanmeldformulier VBW 2018
Kleding richting Roemenië

Vakantie Bijbel Week 2018: ‘Zoek het uit’

Geplaatst op: zondag 22 juli - aantal keer gelezen: 481

20 jaar Vakantie Bijbel Week, 1998 - 2018! Dat is een feestje waard, dit gaan we vieren tijdens de VBW die zoals gewoonlijk gehouden wordt in de herfstvakantie. Het thema van dit jaar is: ‘Zoek het uit’.

Tijdens de VBW gaan we op zoek naar informatie over Jezus. Wie is Hij en wat doet Hij? De VBW wordt gehouden op 23, 24 en 25 oktober, de slotavond is op donderdagavond 25 oktober om 19:00 en de bidstond op woensdagavond 10 oktober om 19:45.

Sparen
We willen voor de kinderen een plek maken waar ze ‘het lekker kunnen uitzoeken’. Daarvoor hebben we oude (kapotte) elektrische apparaten nodig. Bijv.: strijkijzer, mixer of blender etc. (inleveren bij Miranda Ouwendijk). Met de VBW mogen we al 20 jaar het evangelie delen met kinderen, we zijn benieuwd welke herinneringen en/of foto’s u hebt van deze 20 jaar. Mail de herinneringen aan ons door of spreek één van ons aan.

Muziek
Lijkt het je/u leuk om mee te spelen tijdens de VBW? We hebben nog muzikanten nodig. Aanmelden kan via vbw@hervormdegemeentemonster.nl of spreek Willy Nobbe even aan. De oefenavonden zullen na de zomervakantie plaatsvinden.

Oproep ‘open maaltijd’
Tijdens de VBW in 2017 hebben we op woensdagavond een ‘open maaltijd’ voor de buurt gehouden. Mocht u het leuk vinden om deze ‘open maaltijd’ dit jaar te organiseren, wilt u/jij dit dan even aan ons laten weten (mail naar vbw@hervormdegemeentemonster.nl of spreek één van ons aan).

Vrijwilligers
Wilt u tijdens de VBW meehelpen? U kunt zich hier binnenkort voor opgeven via het aanmeldformulier op de website.

Zondag 26 augustus
Ds. F. Wijnhorst