Jeugdthemadienst
Christian Verwoerd & band in concert

Vakantie Bijbel Week 'Zoek het uit' 2018

Geplaatst op: vrijdag 26 oktober - aantal keer gelezen: 564

Afgelopen dagen heeft de Vakantie Bijbel Week plaatsgevonden. Wat was het een prachtige week, met wel ruim 100 kinderen.

We willen aan u vragen om alle kinderen en ouders die geweest zijn in uw gebed mee te nemen. Wij als medewerkers hebben het Evangelie verteld. Nu is het nodig dat wij met deze kinderen en ouders in gebed verbonden blijven. We bidden en hopen dat het vrucht mag dragen. Voor God is niets onmogelijk! Tijdens de week hebben we stil gestaan bij het thema ‘Zoek het uit’, we hebben met elkaar nagedacht wie Jezus is en wat Hij doet. Er zijn Bijbelverhalen verteld waarin we dat hebben gezien. Jezus geneest de 10 melaatse mannen, Jezus redt dat ene schaap en Jezus is zo machtig dat Hij de storm stil kan krijgen. Achter de schermen is er heel veel werk verricht om deze week goed te laten verlopen. Fantastisch om te zien dat er veel gemeenteleden hebben meegeholpen (een VBW draait op zo’n 80 vrijwilligers; geweldig dat zoveel mensen hun tijd hiervoor geven). Heel erg bedankt voor jullie inzet voor welke taak dan ook! Op de website kunt u alle foto’s en verslagen terugvinden.

Hartelijke groet, de stuurgroep

Slotavond met Poppen&Meer

Het opzeggen van de weettekst

Zondag 18 november