Ontbijtactie en pannenkoekenrestaurant
Alpha-cursus

Ontbijtactie en pannenkoekenrestaurant

Geplaatst op: vrijdag 4 januari - aantal keer gelezen: 540

Voor het diaconale project van de HGJB 'open je ogen' organiseren we dit komend voorjaar twee leuke acties.

Ontbijtjesactie – 16 februari 2019
Op zaterdag 16 februari 2019 wordt een ontbijtjesactie georganiseerd. U kunt voor u zelf een ontbijtje bestellen, maar uiteraard ook leuk om dit cadeau te doen met een persoonlijke wens erbij. Het ontbijtje wordt bezorgd.
Prijs: €7,50 (volwassene) €5,- (kind t/m 12 jaar).
Aanmelden voor 11 februari 2019 via de aanmeldstrook in de kerkbode of mail naar ontbijtactiehgmonster@gmail.com (belangrijk om per mail de hoeveelheid + het adres duidelijk te vermelden, een persoonlijke wens mag per mail ingeleverd worden of in de melkbus in de kerk, duidelijk de naam voor wie het bedoelt is erbij vermelden).
Klik hier voor de informatiebrief.

Pannenkoekenrestaurant – 23 maart 2019
Op zaterdag 23 maart 2019, om 17:00 wordt er in de Haven een pannenkoekrestaurant georganiseerd. Komt u gezellig bij ons een pannenkoek eten? Voor de kinderen wordt er een leuk programma georganiseerd. U hebt keus uit drie soorten pannenkoeken: spek, appel of naturel.
Prijs voor volwassene en kind: €2,50 per pannenkoek (inclusief drinken en een leuk programma).
Aanmelden voor 16 maart 2019 via dit formulier (dit is een digitaal aanmeldformulier) of mail naar pannenkoek@hervormdegemeentemonster.nl (belangrijk om per mail aan te geven met hoeveel personen u komt, welke pannenkoek u wilt en hoeveel).

Zondag 27 januari
Ds. L. Schaafsma