Vakantie Bijbel Week 2019: ‘Schatrijk’
Diaconaal project 'open je ogen'

Vakantie Bijbel Week 2019: ‘Schatrijk’

Geplaatst op: zaterdag 6 juli - aantal keer gelezen: 459

Het thema van dit jaar is: ‘SchatRijk’. Tijdens de VBW willen we aan kinderen 'schatten' doorgeven. Schatten van en over God. Het thema 'SchatRijk' verwijst daarmee ook naar de schatten van een ander 'Rijk’ namelijk het Rijk van God. Door deze schatten kunnen we de kinderen laten zien wie God is. Wie is God in de geschiedenis? Welke grote dingen heeft Hij gedaan?

Hoe mogen we genieten van alles wat God geeft aan ons? En wat kunnen we hiervan leren voor ons eigen leven? De VBW wordt gehouden op  22, 23 en 24 oktober in ‘De Haven’, de slotavond is op donderdagavond 24 oktober om 19:00 en de bidstond op woensdagavond 9 oktober om 19:45. Op zaterdag 26 oktober is er open kerk en op zondag 27 oktober vindt de afsluitdienst van de VBW plaats.

Sparen
Voor de knutselwerkjes die er geknutseld gaan worden  tijdens de VBW hebben we  veel materialen nodig die u normaal gesproken weg gooit.
Wilt u met ons mee sparen?
  • Allerlei soorten en maten doppen (denk aan: melkdoppen, mayo/currydoppen, wasmiddeldoppen en nutridrinkdoppen) kortom alles mag;
  • Kleine waterflesjes;
  • Lege shampoo flesjes;
  • Blikken;
  • Cd’s;
  • Lintjes;
  • Pijpenragertjes gekleurd;
  • Clipjes van blikjes, of wat om een broodzak zit;
  • Onderkant van waxinelichthoudertjes;
  • Knijpers;
  • Touw;
  • Kleine eierdozen;
  • Kleine mooie steentjes;
  • Schelpjes;
  • Koffiemelk cupjes;
  • Kleine knopen (doorsnee1.5 cm of kleiner).
Alvast heel erg bedankt! In de hal van de Haven kunt u het in een bak doen. Graag schoon inleveren en liefst zonder etiket.

Muziek
Lijkt het je/u leuk om mee te spelen tijdens de VBW? We hebben nog muzikanten en zangers nodig. Aanmelden kan via vbw@hervormdegemeentemonster.nl of spreek David-Jan Vedder even aan. De oefenavonden zullen na de zomervakantie plaatsvinden.

Vrijwilligers
Wilt u tijdens de VBW meehelpen? U kunt zich hier rond de zomervakantie voor opgeven via het aanmeldformulier op de website.

Als u vragen hebt, mail ons gerust: vbw@hervormdegemeentemonster.nl

Hartelijke groet, de stuurgroep

Zondag 21 juli