Kleding voor onze zustergemeente
Familie Vrij in Albanië

Familie Vrij in Albanië

Geplaatst op: woensdag 12 januari - aantal keer gelezen: 2235

Johan en Willeke Vrij vertrekken in de zomer van 2022 voor een periode van 6 jaar met Abel (4) en Mirjam (2) naar Albanië.
We zullen gaan werken binnen het programma Fokusi. Dit is een trainingsprogramma voor gemeenteleden en kerkleiders waarmee we ze willen toerusten in thema's als leiderschap, jeugdwerk en discipelschap.

Ons verlangen is om de jonge en vaak kwetsbare kerk te laten groeien in de diepte door training en bemoediging. Ook zullen we lokale christenen ondersteunen bij hun diaconale roeping om hulp te bieden aan kwetsbare mensen.

Johan zal zich focussen op jeugdwerk en training en bemoediging van kerkleiders en jeugdleiders. Willeke zal meedenken bij vrouwenwerk, jeugdwerk en opvoeding.

Afgelopen week is de website voor ons project gelanceerd! Neem gerust een kijkje op vrijinalbanie.nl.
Er is meer informatie te vinden over onze roeping, Albanië, en mogelijkheden om (financieel) bij te dragen!

Zondag 14 augustus
Ds. M.J. Tekelenburg