Kennismaken   Gemeente   Nieuws   Foto's

Kerkdiensten komende zondagen

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken kunnen de kerkdeuren op zondag niet zoals anders open voor iedereen.
De komende zondagen zal er om 9:30 uur en om 16:30 uur een dienst worden gehouden in de kerk waarbij circa 10 personen aanwezig zullen zijn (dat mag volgens de regels van het RIVM).
De dienst kan meebeluisterd en meegekeken worden. Van harte daartoe uitgenodigd!
Meeluisteren kan via kerkomroep.nl en meekijken kan via bovenstaande livestream of via ons YouTube kanaal.
Zo is de kerk toch een moment in de week echt merkbaar huis van God en plek die de gemeente samenbindt.
We doen in die diensten uiteraard ook voorbede voor elkaar, voor ons dorp, heel het Westland, ons land en de wereld.

Zondag 31 mei
Ds. J. J. ten Brinke