Privacyverklaring   ANBI   Contact   Sitemap   Zoeken   Diensten archief

 
   
     
  Kennismaken   Gemeente   Nieuws   Foto's  
     
                 
 


Welkom

Goedendag, wij heten u hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente Monster.

Onze gemeente is een actieve geloofsgemeenschap, die naast de zondagse samenkomsten diverse activiteiten kent op het gebied van Gemeentewerk, Jeugdwerk, Pastoraat, Diaconaat en Missionaire activiteiten.
Concert André Knevel en Liselotte Rokyta

Woensdagavond 29 augustus wordt in de grote kerk van Monster een concert gegeven door André Knevel (orgel) en Liselotte Rokyta (panfluit).

Lees meer...Christian Verwoerd & band in concert

Op zaterdag 17 november geeft Christian Verwoerd samen met zijn band een exclusief concert in de grote kerk van Monster.
Deze avond wordt je meegenomen in verschillende verhalen over het leven met God. Ook heb je als luisteraar de primeur van een aantal splinternieuwe nummers, door Christian geschreven in de afgelopen maanden. En natuurlijk zullen de meezingers ook niet ontbreken tijdens dit concert!


Lees meer...Zondagsschool 'Zaait aan alle wateren'

Op zaterdag 16 juni jl. hebben we het 100-jarig bestaan van onze zondagsschool 'Zaait aan alle wateren' feestelijk herdacht.
Met een gezellig samenzijn voor jong en oud in de Haven hebben we een hele leuke middag gehad. Rond 15.00 uur kwamen de eerste gasten binnen. Voor de kinderen waren er oud-hollandse spelletjes te doen en ook was er een springkussen.


Lees meer...Boottocht Tryfena

Maandagavond 14 mei was de afsluiting van Bijbelstudievereniging Tryfena. Vanaf de alom bekende aanlegplaats van 'de oude veiling' stapten we op de rondvaartboot 'de nieuwe Gantel'. Onze stuurman was Johan van Spronsen. We werden kundig langs de mooie plekken van het Westland begeleid, langs oude kassen en tuindershuizen, afgewisseld met nieuwbouwwijken en villa's.

Lees meer...
Vlotvaren

De woelwaters doen hun naam eer aan... na 2 avonden zagen, timmeren, boren en touwen binden zijn de vlotten waterproof bevonden! Op dinsdag 17 april werden de vlotten te water gelaten en werd er flink gepaddeld om als eerste heen en weer te komen. De zon scheen volop dus ook een nat pak was voor enkelen geen probleem! 
Kleding richting Roemenië

Afgelopen maandag, 16 april, zijn er zeven pallets met dozen klaargemaakt voor vertrek richting Roemenië. Al deze dozen vol met kleding zijn het resultaat van drie keer een kledinginzameling. Ontzettend fijn dat er zoveel kleding gebracht is tijdens de inzameling. De gemeenteleden in Homorodzsentmarton zijn dankbaar voor de dozen vol met kleding.Kalender jeugdwerk

Vanaf dit seizoen willen we alle avonden die met jeugdwerk te maken hebben inzichtelijk maken door middel van een jeugdwerk kalender. Deze kalender wordt per halfjaar opgesteld.

Lees meer...
Verkleedpartij en toneel op de Lydia

Op donderdag 22 februari 2018 hebben de meiden van de Lydia zich heerlijk uitgeleefd. Wat is er nou leuker dan je zo gek mogelijk verkleden en dan een toneelstuk opvoeren! Geniet met ons mee.Foto's Jaarmarkt

Zaterdag 12 mei werd de Jaarmarkt gehouden, we kijken terug op een bijzondere dag met een mooie opbrengst voor projecten van de GZB, Stichting Avavieren en het onderhoud van de kerkelijke gebouwen.
De foto's zijn te vinden op de fotopagina.

 

Op dit moment geen


Zondag 22 juli
09:30 uur
Ds. G. van Meijeren

Zondag 22 juli
16:30 uur
Ds. J. H. Lammers
Concert André Knevel en Liselotte Rokyta
Woensdag 29 augustus

19:30 uur

Bidstond VBW
Woensdag 10 oktober

19:45 uur

Vakantie Bijbel Week
Dinsdag 23 oktober

09:30 uur

Voor meer activiteiten en bijeenkomsten klik hier.Hieronder ziet u de laatste tweet.

Preek in de week - zondag 24 juni 2018 v.m. – Handelingen 8:26-40 Zondagmorgen is het een bijzondere dienst, omdat... https://t.co/B0P9vEqZSD
21-06, 22:11

Bekijk hier de overige tweets.

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt rond de website? Volg ons dan ook via Twitter!