Voorjaarsmarkt in Monster
Diaconaal project 'open je ogen'

Voorjaarsmarkt in Monster

Geplaatst op: woensdag 24 april - aantal keer gelezen: 32

Ook dit jaar willen we zaterdag 11 mei weer de Jaarmarkt van de Hervormde Gemeente Monster houden. Een gezellige dag voor iedereen. De locatie is in en om het ontmoetingsgebouw de Haven naast de grote kerk in het centrum van Monster.

De kerk is weer opengesteld voor bezichtiging en het orgel wordt bespeeld door een aantal orgel talenten, die hun uiterste best zullen doen om de juiste sfeer te creëren. Dit jaar kan ok de kerktoren weer beklommen worden, zodat u Monster een van een andere kant kunt zien.
Er zijn in en om het gebouw de Haven weer allerlei kraampjes waar van alles te koop is: uitgebreid assortiment groenten en fruit, prachtige plantjes om de tuin op te fleuren of een mooie bos bloemen om de zomer in huis te halen. Ook zijn er leuke accessoires te verkrijgen in de crea-kraam om uw interieur op te vrolijken. Ideeën genoeg voor een leuk Moederdagcadeau. Op de jaarmarkt zelf kunt u genieten van allerlei lekkers, koffie met cake of taart, tussen de middag broodje hamburger of broodje gezond. Op het moment dat u rond loopt kunnen de kinderen zich lekker vermaken. Rennen over een enorme stormbaan, voetbalspel, grabbelen en blik gooien. Voor iedere leeftijd wat te doen.
Eigenlijk geen reden om niet langs komen op de jaarmarkt op 11 mei rondom de grote kerk van Monster.
De opbrengst gaat zoals altijd naar het goede doel oa. stichting de Voedselbank.
U bent van harte uitgenodigd op zaterdag van 9.30 uur t/m 16.00 uur.

Zondag 28 april
Ds. J. C. Schuurman