Privacyverklaring   ANBI   Contact   Sitemap   Zoeken   Diensten archief

 
  Terug naar beginpagina  
     
 
Kennismaken
 
Gemeente
 
Nieuws
 
Foto's
 
     
                 
  Begin

Nieuws

Activiteiten
Actueel
Kerkbode
Kerkdiensten
Bezinning Heilig Avondmaal
Sociale media
  Uitzending naar Thailand
Uitje mannenvereninging
Open Kerk
Beroepingswerk
Bedankbrief uit Homórodszentmárton
Diaconaal project 'open je ogen'
Kalender jeugdwerk


Uitzending naar Thailand

Geplaatst op: zaterdag 25 mei - aantal keer gelezen: 565

Elianne Schonnewille zal in augustus voor bijna een jaar naar Thailand vertrekken. Ze gaat hier lesgeven aan kinderen van een Nederlands zendingsgezin. Hiervoor zal ze worden uitgezonden door de GZB en OMF.

De GZB is een bekende zendingsorganisatie die bijvoorbeeld ook betrokken is bij de uitzending van Dick en Hilda Malaba die we als gemeente ondersteunen. OMF (Overseas Missionary Fellowship) is eveneens een zendingsorganisatie met zendingswerkers in uitsluitend Oost Azië. Vandaar dat de uitzending gezamenlijk wordt ondersteund vanuit de GZB en OMF.
 
Elianne gaat lesgeven aan de kinderen van het zendingsechtpaar in de leeftijd van 4, 8 en 10 jaar. Door deze ondersteuning kan het zendingsechtpaar zich volledig richten op de zending. Op dit moment volgt het gezin nog een taalcursus en zal Elianne haar eerste woonplaats in Lopburi zijn, waarna nog een andere definitieve plaats zal volgen in medio oktober/november. We willen u als gemeente vragen te bidden voor het werk van Elianne in Thailand. Ze weet zich geroepen door God om dit werk te gaan doen. Ze draagt hierin bij om het evangelie in het sterk Boeddhistische land (95% van de bevolking is Boeddhist) te verspreiden.
 
Vanuit de missionaire commissie zullen we u de komende periode informeren over de vorderingen rondom de uitzending en houden we nauw contact met de ThuisFrontCommissie (TFC). De TFC bestaat uit Henri Sneller, Anita Vrij en Natasja Schonewille. Omdat Elianne in de vakantieperiode zal vertrekken zal de uitzenddienst gehouden worden op D.V. zondag 21 juli om 16.30 uur in onze gemeente. De dienst zal geleid worden door ds. M.J. Tekelenburg.
 
Wilt u op de hoogte blijven via de nieuwsbrief of heeft u vragen? Neem contact op via jufelianne@hotmail.com
 


 Zondag 30 juni
09:30 uur
Prop. L. Solleveld

Zondag 30 juni
16:30 uur
Prop. E. Meijer
Kledinginzameling
Zaterdag 5 oktober

10:00 uur

Kledinginzameling
Zaterdag 18 januari

10:00 uur

Voor meer activiteiten en bijeenkomsten klik hier.


Op dit moment geen