Vakantie Bijbel Week 2019: ‘SchatRijk’
Bedankbrief uit Homórodszentmárton

Vakantie Bijbel Week 2019: ‘SchatRijk’

Geplaatst op: zaterdag 5 oktober - aantal keer gelezen: 174

Het thema van dit jaar is: ‘SchatRijk’. Tijdens de VBW willen we aan kinderen 'schatten' doorgeven. Schatten van en over God. Het thema 'SchatRijk' verwijst daarmee ook naar de schatten van een ander 'Rijk’ namelijk het Rijk van God. Door deze schatten kunnen we de kinderen laten zien wie God is. Wie is God in de geschiedenis? Welke grote dingen heeft Hij gedaan? Hoe mogen we genieten van alles wat God geeft aan ons? En wat kunnen we hiervan leren voor ons eigen leven?

De VBW wordt gehouden op  22, 23 en 24 oktober in ‘De Haven’, de slotavond is op donderdagavond 24 oktober om 19:00 en de bidstond op woensdagavond 9 oktober om 19:45. Op zaterdag 26 oktober is er open kerk en op zondag 27 oktober vindt de afsluitdienst van de VBW plaats.
Sparen/uitlenen:
Voor de knutselwerkjes die er geknutseld gaan worden  tijdens de VBW hebben we materialen (schatten) nodig die u normaal gesproken weg gooit. Wilt u met ons mee sparen?
-    Knopen (groot/klein);
-    Wasverzachter doppen;
-    En we zijn nog op zoek naar een rode loper..

Vrijwilligers:
Wilt u tijdens de VBW meehelpen? ? Denk hierbij aan catering, inschrijven, tussen de kinderen zitten en helpen met knutselen, we kunnen uw hulp nog goed gebruiken, vooral voor woensdag 23 en donderdag 24 oktober. Klik hier om u aan te melden via het digitale aanmeldformulier op de nieuwe website van de VBW.

Aanmelden kinderen:
Is uw kind van plan om (misschien) naar de VBW te komen? Sinds dit jaar kunnen de kinderen die naar de VBW hopen te komen zich vooraf aanmelden. Klik hier om uw kind vrijblijvend aan te melden.

Social media:
We zijn goed te volgen via Facebook en Instagram, we willen aan u vragen om de berichten te delen, zodat veel ouders en kinderen op deze manier bereikt worden.

Welkom:
U ben tijdens de VBW van harte welkom om even binnen te lopen en met ons mee te genieten, de koffie staat klaar (tussen 9:30-12:00).

Als u vragen hebt, mail ons gerust: info@vbwmonster.nl
Hartelijke groet, de stuurgroep

Zondag 20 oktober