Kerstzangavond met de bekende organist Gert van Hoef in de Grote Kerk van Monster.
Voorbereiding Heilig Avondmaal
Tafels van Hoop
Sirkelslag
Diaconaal project 'open je ogen'
Vakantie Bijbel Week 'Zoek het uit' 2018
Alpha-cursus

Geplaatst op: zaterdag 8 december - aantal keer gelezen: 222

Op de avond voor het kerstfeest, 24 december, is weer de traditionele kerstzangavond in de Grote kerk van Monster.
De inmiddels bekende jonge talentvolle organist Gert van Hoef uit Barneveld, bespeelt het grote van Dam orgel, begeleid de samenzang en improviseert op bekende kerstliederen.

Tevens bespeelt hij de concertpiano en begeleid de bekende zang soliste Tenira Sturm.
Aan deze kerstzangavond werken onder andere mee het Gelegenheidsmannenkoor “Westland”, het Gelegenheidsdameskoor van de Hervormde gemeente Monster en panfluitsoliste Annelien Solleveld.
Dominee M. Messemaker spreekt een Appèlwoord.

Het beloofd weer een prachtige avond te worden met samenzang, koorzang en solisten.
De kerk is open vanaf 19.00 uur de avond vangt aan om 19.30 uur. Adres Kerkplein 1 te Monster.
Achter de kerk is ruime parkeergelegenheid.

Zondag 23 december
Ds. P. D. Teeuw